Historie

Peter Jensen blev i 1973 ansat i olie-firmaet Kai Dige Bach, hvor han i årene 1973 - 1980 arbejdede først som regnskabschef og senere som økonomidirektør. I 1978 udviklede Peter Jensen det første online system i olie-branchen til Kai Dige Bach. I 1980 blev Peter Jensen ansat i Dansk Shell A/S, hvor han skulle udvikle et system til Dansk Shells's detail forretning. 

Peter Jensen Consult ApS blev grundlagt i juli 1982 af Peter Jensen, som på daværende tidspunkt stadig var ansat i Dansk Shell A/S. Siden starten, hvor firmaet hovedsagligt var et IBM S/36 softwarehus, er PJC vokset støt og var med fra fødslen af AS/400 i 1988 og har siden både udviklet software og solgt hardware til denne platform. 

I 1994 udvidede PJC sine arbejdsområder med en PC/Netværks afdeling som også omfatter både udvikling af software samt salg af hardware. PJC er i dag et selvfinansierende foretagende med en fortsat god indtjening. Firmaet udvikler og vedligeholder skræddersyede totalløsninger hos hver af vore samarbejdspartnere, i tæt samarbejde med de enkelte brugere.

Som international autoriseret IBM-agent er vore samarbejdspartnere typisk at finde blandt sværvægterne indenfor dansk erhvervsliv, men vi er også repræsenteret i udlandet og har kunder i både Holland og på Færøerne.cVi lægger vægt på at have et personligt forhold til vores kunder og får hovedsagelig nye kunder via anbefaling fra vor eksisterende kundemasse.

PJC's mål:
  • at være en attraktiv arbejdsplads, at have kvalificerede, veluddannede, vellidte, dygtige medarbejdere.
  • at have et solidt tillidsforhold til vores kunder. 
  • at være konkurrencedygtige både på kvalitet, hastighed og pris. 
  • at have en dynamisk og handlekraftig organisation. 
  • at yde meget høj kundeservice. 
  • at være på forkant med såvel teknologi som vore kunders behov.


Comments